top of page

RPZ 15

Plasmagenerator RPZ 15 - Rife System

Plasmageneratoren RPZ 14 (15) er en eksperimentell enhet og er definitivt ikke beregnet på behandling eller behandling av sykdommer. RPZ 14 er ikke et medisinsk utstyr.

Vi presenterer for deg vår originale plasmagenerator RPZ 15, som bruker prinsippet om kontaktløs overføring av frekvenser i henhold til kunnskapen og praksisen til pioneren innen denne metoden for selektiv ødeleggelse av mikroorganismer - Dr. Royal Raymond Rife.

For tiden er det to enheter på verdensmarkedet som delvis når RPZ 15 med sine tekniske data.Bedriften Z-technology s.r.o. har valgt en helt annen og helt original produksjonsprosess for sin plasmageneratordesign.

Utviklingen av RPZ 14 tok 3 år (nå allerede i salg RPZ 15 - 15 versjon av generatoren). Vi ønsket ikke en gjennomsnittlig enhet på den tiden, vi ønsket å bygge videre på det vellykkede designet til Super Ravo Zapper – så ha en plasmagenerator som vil være et produkt i verdensklasse. Etter flere dårlig utvalgte forbindelser klarte vi å utvikle helt unike kretser.

Generatoren har vært i drift siden midten av 2008 og flere private kliniske vurderinger har blitt utført, som viser den absolutte eksepsjonaliteten til denne enheten.

RPZ 14 (15) har et helt originalt design som ikke er kopiert noe sted. Utgangssignalet er ikke bare et vanlig rektangel eller sinus, som brukes av de aller fleste "produsenter", som så, når enheten deres begynner å "lyse opp", ofte bruker falske og oppfunne historier for sine klienter :-)

RPZ 14 ( 15 ) er en nøye utviklet konstruksjon av strømkretser som garanterer det brukeren forventer av enheten.

Patentinnehaveren av Rife/Bare-enheten (den amerikanske oppfinneren og designeren James Bare) når en maksimal frekvens på 500 kHz med produktene sine. 

Det finnes også enheter på markedet som fungerer i høyere frekvensbånd. Imidlertid er nøyaktigheten til disse enhetene når det gjelder å sende ut frekvenser inn i omgivelsene svært tvilsom.

Den tsjekkiskproduserte plasmageneratoren til selskapet Z-technology s.r.o. fungerer helt nøyaktig, uten forvrengning av utgangspulser fra 1 Hz til 900 kHz. Andre produsenter er ennå ikke teknisk i stand til å bygge slike generatorer. I så fall er de bare signalforsterkere, noe som absolutt ikke er tilfelle med RPZ 15.

James Bare sendte oss en stor gratulasjon for år siden etter lanseringen av RPZ 14 med et stort skritt fremover i utviklingen av disse enhetene og ønsket oss mye suksess i våre fremtidige bestrebelser. 

Konstruksjonen av denne generatoren er bokstavelig talt alkymi, alt må være helt presist, mange komponenter produseres kun for formålet med vår generator, og utvikling og produksjon av høyspenningskomponenter er fullstendig levert av produsenten i USA. Ved utgangen, som tenner plasmautladningen, er det en hoppspenning på opptil 5000 - 8000 volt, hoppstrømstøt når flere hundre ampere. Plasmarør fylt med Helium/Neon-blanding er levert til oss av et erfarent spesialistfirma fra Canada.

Designet til vår plasmagenerator representerer et svært betydelig skifte i bransjen. Rørene, som sender pulser til omgivelsene på ca. 15 m (diameteren til handlingssirkelen - den ideelle avstanden til prøven som vi handler på er ca. 2-3 m), er produsert med nøyaktig sammensetning av noble gasser. Denne sammensetningen av gasser er VELDIG viktig. Hver gass har forskjellige egenskaper som fundamentalt påvirker den endelige ønskede effekten av enheten. Den ønskede effekten her er ikke en fin farge eller et fint lys.

Vår innsats har allerede blitt belønnet med tilfredshet fra tusenvis av kunder – forskere – som allerede vet hva dette førsteklasses produktet kan gjøre.

Merk: Den optiske effekten av plasmautladningstenning er forskjellig for nesten hver enhet. Med andre ord - hver enhet ved samme frekvens kan optisk avgi et annet optisk spektrum. Denne effekten er sekundær med tanke på effektiviteten til RPZ 14 (15) og har ingen innvirkning på enhetens funksjon. Så snart plasmautladningen er antent, utstråles den innstilte frekvensen umiddelbart av RPZ 14 (15) enheten til omgivelsene til generatoren. Fargen eller intensiteten på "lyset" fra røret er på ingen måte avgjørende for riktig funksjon og effektivitet til RPZ 14 (15).

RPZ 15 er en enhet hvis effektivitet er helt eksepsjonell på grunn av sin originale design. Dessverre tilsvarer både dimensjonene og vekten dette, og sist men ikke minst prisen.

Disse "feilene" er imidlertid ikke egennyttige. Vi kan bygge kretser som lyser opp samme rør og veier mindre enn et kilo med generatoren. Det kundene våre krever, oppfyller imidlertid ikke denne generatoren. 

Andre produkter med navnet Plasmagenerator har dukket opp på det tsjekkiske markedet. De bruker uvitenhet om dette problemet.


Å kjøpe en fancy plasmaball eller plasmaplate fra våre medborgere i Kina for 350 CZK og deretter legge til en frekvensgenerator til den er en jobb for den gjennomsnittlige radioamatøren. Men det er en Tesla-transformator, som ikke har noe med effekten av plasmafrekvenser å gjøre etter R. Rifs prinsipp. Det er et åpenbart misbruk av Raymond Rifs navn for personlig vinning og for å lure kunder. Disse kinesiske "plasmakulene" har ikke tilstrekkelig kraft til noen effekt fra 30 cm fra ballen. På denne avstanden er det et sterkt elektrisk felt som effektivt kan antenne for eksempel et lysstoffrør hvis du fører det nærmere ballen. Men det er alt. Det er en optisk dekorasjon, ikke noe mer. Ikke la deg lure av snakk om et "nytt system" eller en slags "plasmabølge". Det er fullstendig tull, og det er morsomt hvordan disse gründerne forklarer "å jobbe"

Alle "plasmageneratorer" som produserer "lyn" er basert på prinsippet til Tesla-transformatoren og har ikke prinsippet utviklet av Dr. Royal Raymond Rife ingenting å gjøre. 
Vi vil ikke svare på tullet og løgnene som disse "produsentene" legger på nettsidene sine. Se selv at dekorativ belysning sannsynligvis ikke er den rette tingen...
Trykk her for eksempel

Ikke en av de oppførte sluttfasene for "plasmagenerator", "multigenerator" eller til og med "DNA Quantum", som burde arbeid i henhold til funnene til Dr. Rif, kan ikke brukes. Hvis noen sier de gjør det, lyver de rett og slett.

 

 

 

RPZ 15 er en helt profesjonell enhet med helt klare resultater - nøyaktig genererte frekvenser. 

 

Tekniske parametere for RPZ 14 (15):

 • Forsyningsspenning: 230V AC

 • Strømforbruk ca. 300W (ved 900kHz)

 • 350 forhåndsinnstillinger

 • Effektiv effekt ved 900kHz: 225W

 • Øyeblikkelig pulseffekt i det høyere båndet: ca. 7 kW

 • Mål: 600 x 300 x 200 mm

 • vekt: 25 kg

Frekvensområde:

 • Nedre bånd:

  • fra 1 Hz til 999 Hz.

  • Muligheten for å stille inn frekvensen med en nøyaktighet på tusendeler av Hz.

  • Pulslengde 3 uS (mikrosekunder).

 • Høyere band:

  • fra 1 kHz til 900 kHz.

  • Muligheten for å stille inn frekvensen med en nøyaktighet på tusendeler av kHz.

  • Pulslengde 200 nS (nanosekunder).

RPZ 15 er ett eksperimentelt frekvensapparat som er konstruert på bakgrunn av Raymond Rifes og Hulda Clark's oppdagelser. Utstyret blir tilbudt for videre utprøving til spesielt interesserte personer eller grupperinger.

All bruk av overnevnte utstyr er under kjøpers ansvar. Produsent aller agent tar intet ansvar for effekten forårsaket av disse apparatene.

bottom of page