top of page

Onnetsu behandling

Dr. Kazuko Tatsumura har oppfunnet et fantastisk nytt håndholdt bærbart apparat kalt Dr. Kazukos Terahertz + FIR Onnetsu-ki. Dr Kazukos Onnetsu termoterapi øker immuniteten og forebygger/forbedrer sykdom og fysisk ubehag. Dette er den eneste håndholdte THz+FIR-enheten i verden som kan oppdage områder dypt inne i kroppen som behøver stimulering, samt støtte kroppens egen helbredende kraft. Dette med tanke på å forebygge sykdommer og fremme generell helse.

Far Infrared FIR er strålen fra solen som er helt nødvendig og essensiell for våre levende celler. Det er bare 5–20 mikron bølgelengde som er det samme som energi som sendes ut fra menneskekroppen. FIR trenger dypt inn i kroppen, korrigerer hormonbalanser, stimulerer blodsirkulasjonen, fremmer organfunksjoner, forynger celler, reparerer degenererte celler, letter eliminering og fremmer immunforsvaret og jevn flyt av energi. I Japan brukes FIR derfor veldig effektivt til medisinske og terapeutiske formål, for helse og velvære generelt.

Terahertz fra vår dype jordplanet:

Terahertz utvinnes fra aktive vulkanbergarter, akkurat som gull eller diamanter.

Alt på denne planeten bærer vibrasjoner, inkludert kroppen vår.  Ved bruk  av Onnetsu apparatet-så påvirker/stimulerer det cellene dypt inne i kroppen vår. De kalde usunne cellene begynner å helbredes gjenopplives.

 

Fjern infrarød stråle på 8-10µ fra sollyset:

Alle levende vesener trenger vann, luft, mat og sollys. I følge NASA, utenfor det store spekteret av solenergi, er det bare det smale spekteret på 5-25µ som hjelper til med å vokse og helbrede. Dr. Kazukos Onnetsu-terapi er basert på dette NASAs funnet av FIR, men begrenser seg ytterligere til 8-10µ for effektiviteten. Lange infrarøde stråler er uunnværlige for å opprettholde liv. Ved å kombinere med Terahertz, trenger lange infrarøde bølger inn til dypere cellenivåer i kroppen og kan gjøre helbredelsen raskere og mer effektiv.

 

Denne bemerkelsesverdige Dr Kazukos Onnetsu-termoterapi (komfortabel varme) er basert på fem (5) historiske konsepter og vitenskapelige sannheter sammenvevd med hverandre;

 

Terahertz-vibrasjoner fra dyp jordplanet og langt infrarødt.

Lane infrarød helbredende vibrasjon fra solen: NASAs funn og teknologi.

Kroppstemperatur: tradisjonell japansk MOXIBUSTION-metode. Konsept for å opprettholde kroppstemperaturen 37 °C (98,6 °F).

Balanse: Autonomt nervesystem som fremmer immunitet og øker ens helbredende kraft. Moderne medisinsk vitenskap om immunologi.

Tre jevne strømmer av energi i kroppen: blod-, lymfe- og energi (Chi) strømmer, fremmet av akupunkturteorien om Yin og Yang-balanse, og 5 elementteorier om slektskap mellom organer.

 

Fordi Onnetsu Termoterapi helbreder ens egen helbredende kraft naturlig, er den gunstig ved alle sykdommer og kroniske helseproblemer uten bivirkninger. Dr. Kazuko Tatsumuras nyoppfunnede Onnetsu-KI og Onnetsu MAT hjelper deg med å oppnå den ultimate helsen. Noen fagpersoner, leger, leger, akupunktører og profesjonelle helseutøvere tar terapikurs med Dr. Kazuko og finner ekstraordinære resultater.

DR KAZUKO-ONNETSU TERMOTAPI ER KJENT FOR Å VÆRE HJELPIG FOR MANGE TILSTANDER

Hvis det praktiseres riktig, vil slike usunne forhold forbedre seg dramatisk:

Organfunksjon og sykdommer: For eksempel leddgikt, blod-/lymfesirkulasjon, forkjølelse,  nyreproblemer og mange flere (se nederst på siden

for fullstendig liste)

Immunforsterkning via det autonome nervesystemet

Fysisk og mental energi

Avgiftning av tungmetaller, narkotika og andre

giftstoffer

Eventuelle fysiske ubehag

Smerter, smerter og stress

Naturlig vekttap

Gjenopplive ungdommelighet

 

HVORDAN VIRKER DET?

Far Infrared Onnetsu Thernotherapy er basert på den moderne

vitenskapen om Far Infra-Red oppdaget av NASA og det eldgamle

tradisjonelle japanske Moxibustion-konseptet om at usunne celler er kalde og mangler energi. ONNETSU termoterapi søker etter de kalde områdene dypt inne i kroppen vår og påfører den fjerninfrarøde solstrålen med riktig varme, ved å bruke teoriene om akupunktur og moxibustion. FIR når 10 tommer dyp.

 

Onnetsu termoterapi gjenoppliver funksjonen til autonome nervesystemer ved å balansere de sympatiske og parasympatiske nervene, fremmer sirkulasjoner av blod, hormon, andre kroppsvæsker og energi-strøm. Det forbedrer kvaliteten på hvite celler og øker ens immunitet. Som et resultat øker det den selvhelbredende kraften, styrker ens vitalitet for sunnere kropp og sinn. Det er helt naturlig og ufarlig. Det er ingen bivirkning. Du vil finne deg selv at alle usunne forhold vil bli bedre. Den er også ideell for bruk av ansikts- og kroppsbehandlinger.

 

Å tilføre Onnetsu energi på overflaten av huden er vanligvis behagelig, men det er områder du føler deg veldig varm. Når vi finner denne "hot spot" som er cold spot, betyr det at vi har lokalisert de usunne kalde områdene inne i kroppen. Vi behandler dette stedet og til slutt blir det ikke varmt og helsen begynner å bli bedre

bottom of page